Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Mozaik pločice velika raznolikostS više od 1700 različitih mozaik pločice možemo vam ponuditi ogromnu. Ponudite razne pojedinačne mozaike u specijaliziranim prodavaonicama. Osim glazirane, neglazirane, polirane keramike i stakla, pronaći ćete i mozaike od prirodnog kamena u različitim kombinacijama i materijalima poput mramora, granita, škriljevca, vapnenca, kvarcita, oniksa, šljunčanog kamena i sedre. Rado ćemo vam poslati uzorak mozaika poštom kako biste mogli odabrati mozaične pločice na licu mjesta u vlastitim sobama i uz postojeće uvjete osvjetljenja. Na primjer, stvorite Mozaik pločice s drvom izgledaju prirodnim ambijentom zbog drvene površine površine koja izgleda varljivo. Nisu sve mozaične pločice pogodno za svako područje primjene. Na primjer, stakleni mozaici neprikladni su za vanjske prostore kao što su balkoni ili terase, dok se mozaične pločice od porculanskog kamena mogu nositi s visokim vremenskim zahtjevima (sunčeva svjetlost, fluktuacije temperature, vlaga, otporne na mraz).

Mozaične pločice u dnevnom boravku

Ako svom životnom okruženju želite dati posebno egzotičnu atmosferu, na raspolaganju su vam bezbroj mogućnosti dizajna s mozaičnim pločicama, poput staklenog mozaika. Ovi šareni, svjetlucavi materijali za mozaik pločice mogu se osvrnuti na dugu tradiciju, jer su Rimljani već znali dati dnevnim boravcima ili kupalištima jedinstven šarm s mozaičnim pločicama ili staklenim mozaikom i kako im dati kupaonskim pločicama prekrasan izgled. ili pločice za dnevnu sobu. Čak i danas mozaične pločice, stakleni mozaik, kupaonske pločice ili pločice u dnevnim sobama nisu izgubile svoju zadivljujuću ljepotu, a bezbroj je ljudi koji se uključuju u dizajn dnevnih soba s ekstravagantnim ukrasima mozaičnih pločica , stakleni mozaik, kupaonske pločice ili pločice u dnevnoj sobi Dostupne upotrebe i mozaične pločice zadivljuju mnoge gledatelje. Pločice u kupaonici, stakleni mozaik, mozaik pločice i pločice u dnevnoj sobi - razne mogućnosti dizajna

Mozaik pločice u mnogim varijacijama

Danas su mozaične pločice izrađene od različitih materijala. Asortiman mozaik pločica proteže se od staklenog mozaika, mozaika od prirodnog kamena do mramora ili metalnog mozaika. Područja primjene mozaičnih pločica vrlo su različita. Klasična varijanta mozaičnih pločica je integracija mozaik kamenja kao kupaonskih pločica u kupaonici i vlažnih staničnih područja. Na ovaj način možete stvoriti ukusan dizajn s kupaonskim pločicama koji pokazuje osobni ukus i stil. Neke boje mozaik pločica posebno su učinkovite u kupaonskim pločicama. Kukuruzni plavi ton pločica u kupaonici stvara pomorski štih i podsjeća na zvuk mora. Ako volite egzotičnije kupaonske pločice, tada biste za mozaik pločice trebali koristiti orijentalne tonove i vratiti se na zlatne ili kupaonske pločice narančaste boje. Zbog vrlo različitog rasporeda pojedinih mozaik pločica, prostornu auru i raspoloženje vaše kupaonice možete promijeniti prema vlastitim željama. Zidovi također dolaze na svoje s mozaičnim pločicama ili staklenim mozaikom kao pločicama u dnevnoj sobi. Kao poseban naglasak, možete upotrijebiti pločice u kupaonici ili u dnevnoj sobi za stvaranje figura ili sličnih elemenata dizajna i na taj način svojim sobama dati prekrasan vizualni naglasak. Mozaik pločice kao kupaonske pločice u bazenu također rezultiraju znatnim obogaćivanjem prostorija. Ako više volite nešto minimalno, onda možete upotrijebiti pločice u kupaonici i dnevnoj sobi kao ukrasne elemente. Pločice za kupaonice ili dnevne sobe idealne su kao ukrasne bordure. Zbog individualnog sastava i dizajna, kupaonske pločice ili pločice dnevnog boravka od staklenog mozaika osobne su i vrijedne jedinstvene. Pločice za dnevni boravak svjedoče o ukusu i osjećaju za stil.

Stakleni mozaik - vrlo poseban materijal

Posebnu pozornost privlače kupaonske pločice ili pločice dnevnog boravka od staklenog mozaika. Svjetlosna i sjajna svojstva staklenog mozaika posebno su učinkovita u svjetlosnim prostorijama kao što su pločice u kupaonici ili pločice u dnevnoj sobi. Stakleni mozaik pogodan je i kao kupaonska pločica za tuširanje. Stakleni mozaik dostupan je u mat i sjajnoj verziji kao pločice za dnevnu sobu. Stakleni mozaik stvara prekrasne efekte u svakoj prostoriji, čak i kao pločica u dnevnoj sobi. Bez obzira radi li se o staklenom mozaiku kao prugastoj ili raznobojnoj strukturi ili o staklenom mozaiku s sedefom, stakleni mozaik veličanstven je površinski ukras, posebno za pločice dnevnih soba. Za ljubitelje mozaika pločica razmaženih luksuzom, asortiman se također može proširiti na stakleni mozaik sa zlatnim efektom kao pločice za dnevnu sobu. Stakleni mozaik je visokokvalitetni proizvod s glatkom strukturom, koji je izvrsno pogodan kao pločice za kupaonice ili pločice za dnevne sobe. Pigmenti željene boje staklenog mozaika pomiješani su s malo kvarcnog pijeska i stopljeni zajedno na 1000 stupnjeva Celzijusa. Tako se stvara stakleni mozaik u boji, koji je idealno prikladan za mozaičke pločice, poput kupaonskih ili dnevnih soba. No mozaične pločice ili stakleni mozaici također postaju sve popularniji kao pločice za dnevne sobe. Tako se mnogi elementi dizajna mogu reproducirati na podu ili na zidu mozaičnim pločicama ili staklenim mozaikom, koji privlače veliku pozornost. Mozaik pločice kao dnevne sobe ili kupaonske pločice također su toliko popularne jer se lako njeguju. Mozaične pločice također se mogu izvrsno uklopiti u prostoriju kao ukrasne zidne obloge u obliku pločica dnevnih soba i kupaonskih pločica.

Izbor mozaik pločica, staklenog mozaika, kupaonskih ili zidnih pločica
Bez obzira odlučujete li se za mozaik pločice kao stakleni mozaik ili kao pločice za kupaonice i dnevne sobe , s mozaičnim pločicama pronaći ćete Eldorado mogućnosti dizajna. Stakleni mozaik jednako je prikladan kao i pločice za kupaonice ili pločice za dnevni boravak, a mozaik je također postao neizostavan dio kuhinjskog prostora. Mozaične pločice univerzalni su ukrasni materijal i kao stakleni mozaik mogu se koristiti bilo gdje, na primjer kao pločice za dnevnu sobu.
Pločice za dnevni boravak ili kupaonice savršeno prekrivaju krivulje ili stupove. Pločice za dnevni boravak i kupaonice od staklenog mozaika mogu se izvrsno uklopiti.