Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Donji profil kabelski kanal aluminijski PVC

Praktična lajsna za kupaonicu i kuhinjuS elegantnim profilom pločica kao kabelskim kanalom moguće je optimalno prikriti različite vrste kabela, a istodobno koristiti koherentan završni profil u obliku podloge. Osnovni profil za cementne pločice posebno je kvalitetan i izrađen je od eloksiranog aluminija u boji. To čini osnovu za stvaranje osnovnog profila s integriranim kabelskim kanalom. Možete naručiti plastični nosač podesiv po visini, koji je dostupan u različitim visinama. To je pričvršćeno na zid i stoga funkcionira kao kabelski kanal.

Fleksibilnost, jednostavna instalacija i posebna kvaliteta obrade čine ovaj proizvod pravim hvatačem očiju i razumnim ulaganjem, osobito dugoročno. Posebno se često zaboravlja podna površina pa je stoga treba opremiti i zaokružiti visokokvalitetnim komponentama. To omogućuje optičko oplemenjivanje susjednih područja uz pomoć lajsne, a istodobno i dugoročno održavanje funkcionalne koristi.

Profil pločice za jednostavnu instalacijuOsnovni profil idealan je za pločice. Integrirani kabelski kanal nastaje ugradnjom visokokvalitetnog aluminijskog profila. Ovo se koristi za postavljanje podnih obloga različitih vrsta na nju. Oni su dostupni u odgovarajućoj seriji u internetskoj trgovini i posebno su impresivni zbog svog privlačnog izgleda. Visok stupanj varijabilnosti omogućuje vam kombiniranje pravog profila pločica s odgovarajućom oblogom postolja.

Dostupne u različitim jačinama, možete naručiti i odgovarajući pribor koji ima dodatne funkcije. Ovisno o prirodi zida i odgovarajućoj instalaciji, imate mogućnost primjene dodatnih brtvenih usana, koje s jedne strane zadržavaju vlagu i istovremeno pružaju dodatnu zvučnu izolaciju. To je osobito jednostavno s odgovarajućim priborom, a moguće je i u kratkom vremenu zahvaljujući fleksibilnosti osnovnog profila. Na taj način svoju lajsnu uvijek možete prilagoditi prostornim uvjetima i svoj omiljeni koncept prilagoditi individualnom izgledu.

Kvalitativni materijalPodna lajsna za vaše pločice i susjedne zidove izrađena je od aluminija presvučenog bojom. Ovo je posebno lagano, izdržljivo i elegantnog izgleda. Rafinirana površina uz pomoć eloksiranog sloja ne djeluje nametljivo, ali podržava elegantan karakter vaših visokokvalitetnih pločica. Kvaliteta se održava tijekom vremena. Istodobno možete obojiti profil pločica i promijeniti boju po vlastitom nahođenju.

Čak i tijekom ugradnje vrlo je lako zaštititi aluminij od materijala na bazi cementa tako da ga brzo obrišete. Kabelski kanal izrađen je od aluminija presvučenog bojom, koji je također kromiran i ima posebno intenzivan izgled. Stabilnost boje i otpornost na vremenske uvjete također jamče visokokvalitetna svojstva osnovnog profila i jamstvo su da ćete kupnjom kabelskog kanala dobiti pravi kvalitet proizvoda. Osim toga, možete naručiti odgovarajuće završne kape za uglove osnovnog profila kako biste stvorili ujednačen ukupni izgled na svakom mjestu u prostoriji.

Koristite utičnice za kabel


S takvim profilom pločica moguće je adekvatno sakriti kabele, a istodobno postići visokokvalitetnu završnu obradu vaših podnih pločica. Istodobno možete koristiti prikladne utičnice za kabele na kojima je moguće postaviti uređaje bilo gdje u prostoriji. To stvara visok stupanj fleksibilnosti za vašu kvalitetu življenja. Istodobno, sve optičke prednosti takvog lajsni možete koristiti za sebe.

Ujednačen izgled i simetrično pozicioniranje omogućuju visok stupanj fleksibilnosti pri preuređivanju vaših prostorija. Osim toga, vaši kabeli imaju i vrlo praktičnu zaštitnu funkciju. To omogućuje sigurnu i pouzdanu uporabu mreža u vlastitom domu. Podešavanja također uopće nisu problem jednostavnim uklanjanjem lajsne. Dječja igra ugradnje i kvaliteta materijala osiguravaju da sve prednosti takvog sustava možete koristiti dugoročno i bez ikakvih problema.