Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Donji profil završnog zida

Optimalna zaštita i visokokvalitetna optika s osnovnim profilom

Ako ste svoju kupaonicu ponovno obložili pločicama i želite zaštititi visokokvalitetni materijal, najbolji način za to je osnovni profil. Na taj način, visokokvalitetni materijali poput cementnih pločica mogu se optimalno zaokružiti, osobito na krajevima pločica. Kao završni profil, ove police štite od udaraca, a također zaokružuju popločanu površinu visokokvalitetnim izgledom. Takav profil pločica idealno je prilagođen kao vanjska površina, jer nije samo čisto funkcionalni aspekt u prvom planu, već i optički elegantno rješenje ostaje dugoročno očitovano na ovaj način. Osnovni profil ima malu vidljivu površinu i optimalno štiti vaše pločice. Posebna briga nije potrebna jer se materijal, poput aluminija, može očistiti komercijalno dostupnim sredstvima za poliranje. Istodobno, osnovni profil osigurava optimalnu zaštitu vaših visokokvalitetnih cementnih pločica i osigurava da će zid od pločica trajati dugo, osobito na uglovima i rubovima. Dugoročno, to osigurava kvalitetu vaše kupaonice, osobito njezin vizualni izgled.

Jednostavna montaža

Završni profil naše internetske trgovine može se instalirati bez ikakvih problema. Odgovarajući profil pločica možete koristiti zajedno s različitim debljinama pločica. Ako je područje povezivanja ograničeno, dodatno ljepilo za pločice može pomoći. Osnovni profil obično se obrađuje na vanjskom kutu zida. To se događa nakon stvarnog popločavanja. Na primjer, ako vi Visokokvalitetne cementne pločice rasporedite pojedinačno, tako da kutovima možete dati odgovarajući profil pločica. To se može bez problema postići visokokvalitetnim ljepilom za pločice. To prije svega omogućuju perforirane pričvrsne noge koje su dostupne na završnom profilu. Ovdje se oni utiskuju u ljepljivi sloj i sukladno tome poravnavaju. Perforirana noga za pričvršćivanje kasnije se može napuniti ljepilom za pločice, čime se osigurava sigurno držanje. I ovdje se zbog fleksibilnosti ljepila može dogoditi uvlačenje i poravnavanje. Važno je da su pločice unaprijed u potpunosti položene na područje profila. Čak i kasnije, prostor za spajanje pločica može se popuniti žbukom za fugiranje do profila. Prljavština ljepilom za pločice može se lako ukloniti prilikom postavljanja završnog profila.

Svojstva materijala visoke kvalitete

Za visokokvalitetni profil pločica koriste se visokokvalitetni materijali poput aluminija. Ovo je osobito lagano i također profinjeno s profinjenom površinom. Kao rezultat toga, materijal sjaji i stapa se s izgledom vaših cementnih pločica na skladan i prirodan način. Istodobno, fleksibilnost i lakoća materijala znače da se, osim jednostavnog sastavljanja, može i sigurno držati dulje vrijeme. Lakoća materijala osigurava da optička kvaliteta ostane neovisna o sobnoj vlažnosti i temperaturi. Aluminij je otporan na vlagu i pomaže u osiguravanju visokokvalitetnog brtvljenja u kombinaciji s kamenim pločicama. Masa se može lako ukloniti s vidljivih površina tijekom obrade i montaže. Osim toga, svježe položene obloge ne moraju biti prekrivene folijom. S završnim profilom moguće je tako lako ugraditi kontaktni sloj u pločice da se u šupljinama ne skuplja voda. Na taj će način vaš novo popločani zid dugo vremena imati visokokvalitetan izgled.

Lakoća njege nudi prednosti

Visokokvalitetni osnovni profil iz internetske trgovine omogućuje vam da ga posebno lako održavate. Korištenjem komercijalno dostupnih sredstava za poliranje, oksidacije se lako mogu ukloniti. Istodobno, nije potrebno redovito čistiti aluminij. Na taj je način lako održavati kvalitetu izgleda pločica kroz profil pločica, osobito dugoročno. Osnovni profil možete kupiti u različitim verzijama. Dostupne su vam različite snage, duljine i prilagođene dimenzije. Završni profil također se može savršeno prilagoditi dimenzijama vašeg popločanog zida čistim rezom. Probaj!