Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Rubni profil od nehrđajućeg čelika mesingani aluminij

Visokokvalitetne ivice za projektiranje visokokvalitetnih zidova popločanih

Visokokvalitetni rubni profil može preuzeti mnoge funkcije na popločanom zidu. S jedne strane, ukrasni element može vizualno povećati vaš popločani zid i elegantno ograničiti određeno područje. Granice su dostupne na različite načine i pravi su kvalitetan proizvod. Idealne su za dekorativno oblikovanje spojeva i popločanih zidova i uvijek ih treba shvatiti kao zanimljivu žarišnu točku. Možete birati između različitih površina koje su dostupne kao profili pločica. Granice se mogu bez problema pričvrstiti na pločice i dostupne su u različitim veličinama i izvedbama. Velika varijabilnost materijala još je jedan razlog zašto se sve više kupaca oslanja na moguću uporabu profila na rubu i koristi kreativnu energiju za ukrašavanje zida od pločica. Granice režu posebno dobru figuru, posebno u kombinaciji s visokokvalitetnim cementnim pločicama.

Jednostavna instalacija graničnog profila

S rubnim profilom, vizualno privlačne zidne obloge mogu se dizajnirati u zatvorenom prostoru. Dostupne u pojedinačnim serijama profila, možete jednostavno naručiti svoju varijantu i kombinirati je sa zidnim pločicama. Varijante veličine i širine te materijala također vam omogućuju postavljanje pojedinačnih naglasaka u vaša četiri zida. To omogućuje ciljanu upotrebu obruba i njihovo naručivanje u različitim debljinama, ovisno o području na bočnim rubovima. Mnoge su obrube kombinirane s vanjskim zidnim uglovima na bočnim rubovima kako bi se osigurao dopadljiv završetak. Deblje cementne pločice također se mogu kombinirati s ovom vrstom profila pločica. Dugoročno, neka se područja mogu razgraničiti na ovaj način i omogućiti individualni dizajn prema vašim zahtjevima. Profil pločica uvijek postoji u različitim duljinama i širinama i dostupan je kao materijal za upotrebu u specijaliziranoj maloprodajnoj kvaliteti. Zbog visoke kvalitete izrade, obrubi su idealni za unutarnju i vanjsku upotrebu

Profil od nehrđajućeg čelika s izvrsnim svojstvima

Profil od nehrđajućeg čelika ima tu prednost što je nehrđajući čelik kao materijal posebno robustan i elegantnog izgleda. To vam omogućuje da na ovaj način imate dizajnersku alternativu drugim granicama. Otporne na vlagu i izdržljive zbog nehrđajućeg čelika, pojedinačne zidne površine mogu se elegantno razgraničiti takvim profilom od nehrđajućeg čelika. Pojedina područja mogu se individualno projektirati i dopustiti dodavanje vrlo dekorativnog elementa uz čistu funkcionalnost. Istodobno, profil od nehrđajućeg čelika osigurava optimalnu zaštitu rubova vaših cementnih pločica. Jednostavno pričvršćivanje takvog profila pločica omogućuje visoki stupanj fleksibilnosti i nije vezano za specifične dizajnerske uvjete u unutrašnjosti. Posebno plemenit izgled podržan je učinkom sjajnog nehrđajućeg čelika i dugo jamči da se dodatni ukrasni element čini posebno visokokvalitetnim u vašoj kupaonici.

Rubni profil s lakim održavanjem

S rubnim profilom od nehrđajućeg čelika imate dugoročnu priliku zadržati posebno visokokvalitetan izgled. Iznad svega, laka njega i trajnost materijala omogućuju postojanje elegantnog izgleda i nakon godina. Na taj način možete se nositi s odgovarajućim elementima ne samo u kupaonici, već i u kuhinji ili dnevnom boravku i koristiti ih ciljano. Za razliku od modela izrađenih od plastike, rubni profil izrađen od nehrđajućeg čelika najbolji je način za visoku kvalitetu korištenja ukrasnih mogućnosti. Otpornost nehrđajućeg čelika na kiseline također znači da je čišćenje dječja igra. U kombinaciji s različitim pločicama možete postići zanimljive efekte u svojoj kupaonici. Tako je moguće međusobno kombinirati različite vrste cementnih pločica, a s jedne ih strane ograničiti rubnim profilom, a ipak međusobno povezati. I ovdje se mogu implementirati različiti uzorci i strukture koje možete odabrati prema vlastitom ukusu. Pojedinačne modele također možete jednostavno naručiti u online trgovini i prilagoditi svojim dimenzijama.