Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Podne pločice s vinilnim dizajnom

Podovi od vinila - visokokvalitetne, robusne podne obloge u dekorativnom dizajnu

S vinilnim podom odabirete izdržljivu, robusnu podnu oblogu. Osim kontinuiranih podnih obloga, velika je potražnja za vinilnim pločicama i vinilnim daskama. Ove vinilne obloge posebno je lako položiti. U usporedbi s parketom ili tepisima, vinilni podovi su jeftini i nude izvrsna svojstva korištenja. Moderne vinilne pločice posebno su privlačne zbog raznolikosti dizajna. Drveni ili kameni dizajn impresionira svojim prirodnim izgledom. Jednobojni podovi dostupni su u najljepšim pastelnim bojama te u svim osnovnim i trendovskim bojama. Ukrasni vinilni pod stvara ugodnu, elegantnu atmosferu u svakoj prostoriji.

Vinylfliesen


Vinilni pod-apsorbira zvuk i topao Za razliku od laminata, vinilni podovi ugodno su tihi čak i bez podloge. Još jedno uvjerljivo svojstvo je dobro skladištenje topline poda od vinila. Podovi su vrlo ugodni i topli čak i kad hodate bosi. Vinilne pločice, puni vinilni podovi i vinilne podne ploče izvrsne su za sobe s podnim grijanjem. Lagana elastičnost čini vinilni pod posebno ugodnim za hodanje. Ovisno o dizajnu, površina može biti glatka ili blago strukturirana. Meke strukture mogu se naći posebno u vinilnim pločicama s drvenim izgledom. Time se još realnije replicira prirodno drvo. Elegantan vinilni pod prikladan je za ugradnju u bilo koju prostoriju. Bilo u dnevnoj sobi, dječjoj sobi, spavaćoj sobi i blagovaonici sa sofisticiranim dizajnom prekrasnih vinilnih pločica, možete stvoriti topli, domaći ambijent posvuda. Vinilne pločice jednako su korisne za kupaonice i kuhinje. Robusni, dekorativni podovi savršeni su za projektiranje mokrih prostorija. Visokokvalitetne vinilne pločice dostupne su i za vanjske prostore. S vinilom s drvenim izgledom, kamenim izgledom ili u boji vodootpornih, neklizajućih vinilnih pločica, možete učiniti svoju terasu i balkon dugoročno privlačnim.

Vinilne pločice za intenzivnu uporabu

Tamo gdje se podovi koriste vrlo intenzivno, takozvani hodnici uskoro će postati vidljivi na mnogim površinama. U područjima za hodanje, poput hodnika, u prolazima kroz sobe, u poslovnim područjima, recepcijama i čekaonicama, mnogi se katovi brzo odlijepe. Visokokvalitetni vinilni pod relativno je neosjetljiv čak i kad se jako koristi. Površine zadržavaju lijepe boje i utiskivanje unatoč intenzivnoj uporabi. Tamne tragove trčanja možete lako ukloniti normalnim čišćenjem. Visoka otpornost i trajnost također čine vinilne pločice prikladnom podnom oblogom za tvrtke i trgovine. Još jedan plus vinilnih podova je to što se o njima lako brine. Ni posebni proizvodi za njegu, ni ulje i vosak nisu potrebni za održavanje lijepih površina vaših vinilnih pločica. Dovoljno je obrisati vinilni pod s blagim deterdžentom i toplom vodom. Mrlje ostaju na površini neoštećenog vinilnog poda i mogu se potpuno ukloniti s lakoćom.

Vinyl Designboden verlegen

Jednostavno polaganje - vinilne pločice

Vinilni podovi također su izrađeni od visokokvalitetnih plastičnih mješavina. Konkretno, mnoge lijepe vinilne pločice olakšavaju vam polaganje. Vinilne pločice dostupne su sa sustavom klika, za lijepljenje i za plutajuću ugradnju bez podnog ljepila. Praktični sustavi klikova olakšavaju vam postavljanje kroz jednostavno polaganje ravnih traka pločica bez spojeva. Moderna ljepila za vinilne podove zadivljuju svojim izvrsnim svojstvima prianjanja i kratkim vremenom djelovanja. Pripremite pod za polaganje tako što ćete ga temeljito očistiti i izravnati sve neravnine. Najbolje je da linijom krede u boji povučete uzdužnu i poprečnu liniju kroz prostoriju. Prva pločica tada se postavlja na sredinu sjecišta linija. Jednostavno položite sljedeće vinilne pločice u ravnim duljinama bez fuga. Materijal se lako reže i lako se savija tijekom ugradnje. Ovisno o podacima o ljepilu, na pod se ne smije gaziti tijekom aktivnog vremena. Nema radnog vremena za vinilne pločice sa sustavom klikanja i plutajućom instalacijom. Kontinuirani vinilni podovi mogu se lijepiti ili labavo polagati. Uvjerite se ovdje u trgovini u brojnim ponudama za vaš elegantni, novi vinilni pod. Naći ćete vinilne pločice u raznim formatima, dizajnu i ukrasnim bojama koje odgovaraju svakom dizajnu i ukusu sobe. Izdržljivi pod od vinila po pristupačnoj cijeni s pravom zauzima vodeće mjesto u modernom dizajnu poda.