Preskoči na glavni sadržaj
Kupujte putem interneta u: AT | IT | CH | FR | DE | UK | CZ | SE | DK | BE | NL | IE | ES | PL | LU | HR

Mozaik od nehrđajućeg čelika

Ako tražite individualni izgled i robusna svojstva za svoju zidnu oblogu, došli ste na pravo mjesto s mozaikom od nehrđajućeg čelika. To uvjerava kao granicu, kao i veliko područje, pri čemu ih također možete dobro koristiti u različitim prostorijama. Bilo da se radi o hodniku, dnevnom boravku ili kuhinji i kupaonici, s individualnim mozaikom od nehrđajućeg čelika zasigurno ćete postaviti naglaske u svom domu koji predstavljaju individualnost i kreativnost.

Mozaik od nehrđajućeg čelika optički uvjerava i svojim izvrsnim svojstvima

Očigledno je da su metalne pločice posebno uvjerljive zbog svojih izvrsnih tehničkih svojstava. To je u kombinaciji s posebnim dizajnerskim prednostima koje, prije svega, savršeno prikazuju igru svjetla i sjene. Pogotovo ako imate moderan stil uređenja u svom domu, potpuno ste u pravu s metalnim pločicama u raznim bojama i nijansama. Rezultirajući mozaik od nehrđajućeg čelika hvata tonove i oblike okoline i odražava te dojmove u kombinaciji s upadnom svjetlošću. Time se pojačavaju učinci mozaik pločica koje su savršeno postavljene u mozaik od nehrđajućeg čelika. Osim toga, savršeno se prilagođava okolišu u vašem domu, gdje će se vjerojatno susresti s brojnim drugim namještajem ili kućanskim priborom od nehrđajućeg čelika. Oprema ili oprema za peć s pločicama, ali i jednostavne komponente namještaja, prilično su popularni i pojačavaju jedinstveni štih koji metalne pločice zrače na zidu ili podu. Osim uvjerljivih vizualnih argumenata, tu su i tehnička svojstva trajnosti i jednostavnog održavanja mozaika od nehrđajućeg čelika. Osim toga, materijal od nehrđajućeg čelika vrlo je otporan na kemikalije.

Razni materijali

Ovisno o vrsti mozaika od nehrđajućeg čelika koji odaberete, postoje i druga pozitivna svojstva. Metalne pločice izrađene od aluminija, na primjer, vrlo su otporne na UV zrake i impresioniraju stvaranjem oksidnog sloja otpornog na koroziju na površini u dodiru sa zrakom. To znači da ćete imati koristi od svojevrsnog samopopravljanja površine u slučaju oštećenja mozaika od nehrđajućeg čelika. Hrđa ili činjenica da se zidna ili podna obloga može iskriviti nakon dulje uporabe, također nisu problem s mozaičnim pločicama od ovog materijala. Zbog male težine, pločice se mogu lako projektirati i instalirati te imaju dobra toplinska i mehanička svojstva.


Individualni dizajn

Pojedinačni mozaik od nehrđajućeg čelika uklapa se u svako okruženje zahvaljujući svom bezvremenskom, ponekad čak i elegantnom izgledu. Možda ne želite svijetle ili sjajne metalne pločice, već radije koristite pločice s brušenim metalnim površinama. U trgovini su poznate kao mozaične pločice s mat ili satenskom površinom. Stroj za brušenje koristi se za stvaranje uzorka brušenja za brušenu površinu, koji možete pokrenuti pojedinačno, bilo uzduž, poprečno ili poprečno. Poseban učinak za svoj mozaik od nehrđajućeg čelika možete postići ako koristite metalne pločice s različitim zrnom na svakom komadu. Rezultirajuća lomljena svjetlost stvara fascinantne efekte sjaja i impresivan učinak na vaš mozaik od nehrđajućeg čelika.

Mnoge prednosti zahvaljujući nehrđajućem čeliku

Metalne pločice potpuno su bezopasne po zdravlje i ekološke jer nisu otrovne i mogu se potpuno reciklirati. Ako se ove mozaične pločice recikliraju, potrebno je samo pet posto količine energije potrebne za njihovu oporabu. Nešto veći troškovi nabave pojedinog mozaika od nehrđajućeg čelika amortiziraju se vrlo brzo, a prije svega jer imaju impresivan vijek trajanja.

Naš ekskluzivni mozaik od nehrđajućeg čelika može se sastaviti u različitim konfiguracijama. To vašem interijeru daje ekskluzivan izgled.

Rado ćemo vam poslati uzorke poštom kako biste mogli odabrati mozaike od nehrđajućeg čelika na licu mjesta u vlastitim sobama i uz postojeće uvjete osvjetljenja.

Mosafil od nehrđajućeg čelika Mosafil prikladan je u mat ili sjajnoj boji za sve unutarnje prostore poput WC -a, kuhinje, kupaonice ili drugog životnog prostora.

Naš mozaik od nehrđajućeg čelika šalje se sa zaštitnom folijom po prostirci kako bi se spriječile moguće ogrebotine i ne narušio učinak plemenitih metala.

Zbog prvoklasne izrade, mozaici od nehrđajućeg čelika imaju brušene površine, a plemeniti metal kombinira se s visokokvalitetnim keramičkim nosećim materijalima.

Zahvaljujući mozaičnoj mreži, Mosafil mozaici od nehrđajućeg čelika mogu se jednostavno polagati i rezati na različite načine.

Kod nas dobivate mozaik od nehrđajućeg čelika u ekskluzivnim varijantama nehrđajući čelik, aluminij (aluminij) ili bakar.